verfijnd, klassiek, frans
romantisch diner
groepsdiner
60 - 350 zitplaatsen

VOORGERECHTEN

  • Makreel / granny smith / peterselie / langoustine
  • Kabeljauw rilette / avocado / pompoen
  • Kwartel / gebakken eendenlever / brioche (sup 3 euro)
  • Kalfs tartaar / walnoten / ui

TUSSENGERECHTEN

  • Coquilles / bloemkool / sjalotten churney
  • Wildragout au croute
  • Fazantenborst / kastanje / kool
  • Klassiek krokant gebakken zwezerik

HOOFDGERECHTEN

  • Entrecote gegrild (dry aged) / gremolata / knolselderij gratin
  • hazenrugfilet / stoofpeer / roquefortjus
  • hertenrugfilet / spruiten bitterbal / five spices
  • Anjouduif / pastinaak / bloedworst / pistache
  • Vis van de markt

MENU

U kunt zelf 3 of 4 gangen samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen die u kiest zijn inclusief dessert of kaas.

Drie gangen menu Saisonnier

voor / hoofd / desert
€ 37.50

Vier gangen menu Saisonnier

voor / tussen / hoofd / desert
€ 47.50

Vijf gangen menu Saisonnier

(Wordt door de brigade samengesteld)
€ 56.00

Chef’s drie gangen menu

Ieder zondag vanaf 13.00 uur serveren wij het Chef’s drie gangen surprise menu.
€ 25.00 (feestdagen uitgezonderd).

Elke dinsdag-, woensdag- en donderdagavond serveren wij een 3 gangen surprise menu voor € 29,50.

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

reserveren

Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.