
romantisch diner
groepsdiner
60 - 150 zitplaatsen
DINER
VOORGERECHTEN
- Eendenborst / pompoen / furikake / unagi
- Ceviche van zeebaars / doperwt / snijboon / Beurre Blanc
- Coquille / bloemkool / beurre noisette / dille
supl. € 9.50 - Geitenkaas / appel / radijs / desem
TUSSENGERECHTEN
- Kalfswang / aardappel / Epoisses / ui
- Ravioli aubergine / tomaat / Hollandaise
- Gebakken eendenlever / abrikoos / amandel / brioche
supl. € 12.50 - Zwezerik " Pastory "
supl. € 13.50
HOOFDGERECHTEN
- Angusbiefstuk / Port saus
- Parelhoen filet / truffelsaus
- Speen varken / mosterdsaus
- Vis van de dag
MENU SAISONNIER
U kunt zelf 3- of 4-gangen samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen dat u kiest, zijn inclusief dessert of ( kaas supl € 5.50 )
Drie gangen menu Saisonnier € 45.- (voor of tussen,hoofd, dessert of ( kaas supl. € 5.50 )
Vier gangen menu Saisonnier € 55.- ( voor, tussen, hoofd , dessert of kaas supl. € 5.50 )
Vijf gangen menu Saisonnier € 65.- ( Wordt door de keukenbrigade samengesteld en per tafel geserveerd)
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
LUNCH
Informatie
Iedere zondag vanaf 13.00 uur lunch open, ontvangst lunch tot 14.00 uur , 18.00 start diner tot sluit. m.v.g. Team Pastory
Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.