 
												romantisch diner
groepsdiner
60 - 120 zitplaatsen
DINER
VOORGERECHTEN
- Steak tartaar / rode curry / kimchi
- Rilette kabeljauw / piccalilly / gekarameliseerde bloemkool
- Geitenkaas / pompoen / peer
- Terrine ganzenlever / brioche / vijgen
 supl. € 13.50
TUSSENGERECHTEN
- Gegrilde tonijn / miso / antiboise
 supl. € 4.50
- Gerookte zalm / zuurkool / Beurre Blanc
- Gnocchi / ossenstaart / truffel
- Wilde duif / knolselderij / sherry
 supl. € 6.50
HOOFDGERECHTEN
- Angusbiefstuk / Peper saus
- Hertenrugfilet / zachte wild saus
- Hazenrugfilet / granaatappel saus
- Vis van de dag
MENU SAISONNIER
U kunt zelf 3- of 4-gangen samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen dat u kiest, zijn inclusief dessert of ( kaas supl € 5.50 )
Drie gangen menu Saisonnier € 49.50 (voor of tussen,hoofd, dessert of ( kaas supl. € 5.50 )
Vier gangen menu Saisonnier € 59.50 ( voor, tussen, hoofd , dessert of (kaas supl. € 5.50 )
Vijf gangen menu Saisonnier € 69.50 ( Wordt door de keukenbrigade samengesteld en per tafel geserveerd)
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten
LUNCH
Informatie
Iedere zondag vanaf 13.00 uur lunch open, ontvangst lunch tot 14.00 uur , 18.00 start diner tot sluit. m.v.g. Team Pastory
Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.
 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										 
										