verfijnd, klassiek, frans
romantisch diner
groepsdiner
60 - 175 zitplaatsen

VOORGERECHTEN

  • Gebraden patrijs / selderij / appel / walnoten (supl. € 5,00)
  • Terrine van konijn / pruimen compote / appelstroop
  • Herfst couscous / scampi’s / ras el hanout
  • Rilette van schelvis / bloemkool / piccalilly

TUSSENGERECHTEN

  • Gerookte zalm / romige zuurkool / beurre blanc
  • Kikkerbillen / prei / knoflook / groene kruiden
  • Gebakken ganzenlever / kweepeer / port sauce (supl. € 7.50)
  • Kalfszwezerik / aardpeer / truffelsaus / (supl.€ 7.50)
  • Coquilles / pompoen / vadouvan / hazelnoot (supl. € 7.50)

HOOFDGERECHTEN

  • Hertenrugfilet / bataat / spruitjes / vijf kruiden jus (supl. € 7,50)
  • Fazant / zuurkool stamppotje / pastinaak / jeneverbessen jus
  • Hazenrugfilet / bataat / spruitjes / vijf kruiden jus (supl. € 7,50)
  • Angus biefstuk / bearnaisesaus / Franse frietjes
  • Kabeljauw / schorseneer / mosterd sabayon (supl. € 7,50)
  • Roodbaars filet / fregola / groene curry / paksoi

MENU

U kunt zelf  3- of 4-gangen  samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen dat u kiest, zijn inclusief dessert of kaas.

 

Drie gangen menu Saisonnier   € 27.50 (voor, hoofd, dessert  en evt supplement)

Vier gangen menu Saisonnier   € 39,50 ( voor, tussen, hoofd , dessert en evt supplement )

Vijf gangen menu Saisonnier    € 59.50 ( Wordt door de keukenbrigade samengesteld en per tafel geserveerd)

 

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

reserveren

Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.