verfijnd, klassiek, frans
romantisch diner
groepsdiner
60 - 175 zitplaatsen

VOORGERECHTEN

  • Gebraden patrijs / selderij / appel / walnoten (supl. € 5,00)
  • Kalfsrosbief / garnaaltjes / cocktail saus
  • Krokante zalm / soja / rammenas / wasabi
  • Hertenrosbief / flammkuchen / rode ui / pompoen (supl. € 3,50)
  • Gelakte geplukte kip / paddenstoelen / paksoi / knoflook

TUSSENGERECHTEN

  • Wildragout / bladerdeeg / stoof peertje
  • Kikkerbillen / prei / knoflook / groene kruiden
  • Gebakken ganzenlever / appel / calvados jus (supl. € 7,50)
  • Kalfszwezerik / truffelsaus / (supl.€ 7.50)
  • Coquilles / aardpeer / citroen / hazelnoot (supl. € 7,50)

HOOFDGERECHTEN

  • Hertenrugfilet / bataat / spruitjes / vijf kruiden jus (supl. € 7,50)
  • Fazant / pancetta / zuurkool / eigen jus
  • Hazenrugfilet / bataat / spruitjes / vijf kruiden jus (supl. € 7,50)
  • Biefstuk / knolselderij / pommes panko / rode wijnsaus
  • Zalmfilet / risotto / groene asperges / parmezaan
  • Tarbot / prei / champignons / beurre blanc (supl. € 7,50)

MENU

U kunt zelf  3- of 4-gangen  samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen dat u kiest, zijn inclusief dessert of kaas.

 

Drie gangen menu Saisonnier   € 27.50 (voor, hoofd, dessert  en evt supplement)

Vier gangen menu Saisonnier   € 39,50 ( voor, tussen, hoofd , dessert en evt supplement )

Vijf gangen menu Saisonnier    € 59.50 ( Wordt door de keukenbrigade samengesteld en per tafel geserveerd)

 

Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.

reserveren

Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.