
romantisch diner
groepsdiner
60 - 175 zitplaatsen
DINER
VOORGERECHTEN
- Terrine konijn / pruim / witlof / ras el hanout
- Kalfsrosbief / tonijn creme / rucola / kappertjes
- Scampi's / udon noedels / sesam / Japanse "Kwepie" creme
- Gebrande paling / bloemkool / groene kruiden / pompernikkel
supl. € 7.50
TUSSENGERECHTEN
- Coquilles / pompoen / zeekraal / vadouvan
supl. € 7.50 - Krokant gebakken zwezerik / aardpeer / truffelsaus
supl. € 12.50 - Gebakken ganzenlever / appel / Calvados
supl. € 8.50 - Spaghetti / Seranoham / champignons / Parmazaan
HOOFDGERECHTEN
- Black Angus biefstuk / rode wijn saus / gefrituurde ui
- Hertenrug filet / kweepeer / specerijen saus
supl. € 10.00 - Eendenborst filet / witlof / kersen saus
- Zeeduivel filet / schorseneer / waterkers
- Jonge Tarbot / Beurre Blanc saus
supl. € 10.00
MENU
U kunt zelf 3- of 4-gangen samenstellen uit bovenstaande gerechten. Het aantal gangen dat u kiest, zijn inclusief dessert of kaas.
Drie gangen menu Saisonnier € 29.50
(voor, hoofd, dessert en evt supplement)
Vier gangen menu Saisonnier € 39,50
( voor, tussen, hoofd , dessert en evt supplement )
Vijf gangen menu Saisonnier € 59.50
( Wordt door de keukenbrigade samengesteld en per tafel geserveerd)
Voor allergeneninformatie kunt u zich wenden tot onze bediening medewerkers. Wij gaan zorgvuldig om met uw voedselallergie/voedselintolerantie. Kruisbesmetting van allergenen is in onze keuken nooit 100% uit te sluiten.
LUNCH
Informatie
Iedere zondag vanaf 12.00 uur lunch open, ontvangst lunch tot 15.00 uur , 17.00 start diner tot sluit.
m.v.g. Team Pastory
Gezien wij afhankelijk zijn van de aanvoer van dagverse producten geven wij er de voorkeur aan een gerecht tijdelijk niet te serveren in plaats van het op te dienen in een kwaliteit die u niet zou waarderen.