Trouwlocatie Maastricht

Trouwen is voor iedereen een unieke gebeurtenis en een bijzondere (en officiële) trouwlocatie hoort hierbij. Maak van deze speciale dag een dag om nooit te vergeten en leg de organisatie en verzorging in de goede handen van ons team. Onze Salle des Fêtes is een unieke en sfeervolle accommodatie met een bar, een ruime dansvloer, een geweldige vide en gezellig buitenterras in de buurt van Maastricht.

Een complete trouwdag, alleen de huwelijksceremonie of enkel het avondfeest bij ons organiseren; het behoort allemaal tot de mogelijkheden.
De trouwlocatie is exclusief gereserveerd voor jullie feest, zowel binnen als buiten. In overleg stellen we de dag samen en selecteren we een dagindeling, lunch, diner of buffet, hapjes en drankjes en zo nodig ook de muziek. Wij adviseren jullie graag, met natuurlijk als prioriteit dat het jullie persoonlijke feest wordt, voorzien van een geheel eigen sfeer.

Trouwen in Salle des fêtes:
– Een officiële trouwlocatie voor zowel kleine als grote groepen (max. 250 personen)
– Zaalhuur gratis; u betaalt enkel voor het eten en drinken
– Audiovisuele apparatuur; professioneel geluidssysteem, (draadloze) microfoon, beamer en scherm
– Alles is mogelijk qua hapjes, drankjes, decoratie & animatie
– Rolstoel en rollator vriendelijk
– Gratis parkeergelegenheid naast de deur
– Bereikbaar met openbaar vervoer

 

Vertel ons jullie wensen en samen zullen we ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt. Neem contact op voor het maken van een vrijblijvende afspraak en voor het bekijken van onze officiële trouwlocatie. Ons team staat voor u klaar om van jullie huwelijk een onvergetelijke dag te maken.

U kunt ons bereiken op:

+31 (0)43 407 18 23
info@pastory.nl

pastory ingang